Френският президент определи китайската онлайн платформа ТикТок като заблуждаващо наивна

...
Френският президент определи китайската онлайн платформа ТикТок като заблуждаващо наивна
Коментари Харесай

Макрон определи ТикТок като заблуждаващо наивна платформа

Френският президент дефинира китайската онлайн платформа ТикТок като " заблуждаващо наивна " и прекомерно следена от управляващите в Пекин. Той също по този начин я упрекна в разпространяване на " скрита съветска агитация ", съобщи Франс прес.

" Първото нещо, което унищожава (психиката), най-ефикасната мрежа за това измежду децата и подрастващите - това е ТикТок ", съобщи френският президент на среща със експерти по ментално здраве измежду младежите.

" Това е мрежа на заблуждаващата доверчивост. Съществуват 10 000 добре готови индивида, които пускат наличие. Те знаят какво харесвате... и разгласяват видимо забавно наличие, сякаш доста по-модерно от американското. Зад всичко това се крие същинско пристрастяване " измежду младежите, сподели френският президент при посещаване в град Поатие през вчерашния ден.

Самият Макрон има профил в ТикТок, който е следван от 3,2 милиона души. Той разгласява всеобщо коментирани от младежите видеа по тематики като насилието в учебно заведение, опазването на здравето и приемането от обществото на хората с аутизъм. 

" Предизвиквам ви да откриете наличие за това, което се случва в Синцзян или другаде ", разяснява платформата Макрон, имайки поради репресиите и насилствения труд, на които са подложени представители на уйгурската общественост в този регион в Северозападен Китай.

" (ТикТок) е място, където ще намерите и скрита съветска агитация ", добави Макрон без да влезе в елементи, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР