Френският президент Еманюел Макрон заяви, че Афганистан не трябва да

...
Френският президент Еманюел Макрон заяви, че Афганистан не трябва да
Коментари Харесай

Макрон: Афганистан не бива пак да стане убежище на тероризма

Френският президент Еманюел Макрон съобщи, че Афганистан не би трябвало да се трансформира още веднъж в „ леговище на тероризма “, каквото беше до нахлуването на Съединени американски щати преди две десетилетия. Това изказване Макрон направи, откакто талибаните през вчерашния ден възвърнаха контрола над страната.

" Това е и мира. Ще създадем всичко допустимо Русия, Съединени американски щати и Европа да си сътрудничат дейно, защото нашите ползи са едни и същи ", сподели Макрон в телевизионно послание към нацията от лятната си резиденция.
 Макрон бойкотира конференция на Организация на обединените нации за битка с расизма Макрон бойкотира конференция на Организация на обединените нации за битка с расизма
Френският президент Еманюел Макрон ще бойкотира конференцията на Организация на обединените нации за битка с расизма идващия месец заради опасения по отношение на " антисе...

Той добави, че Европейският съюз ще предприеме обща самодейност за попречване на нахлуването на огромни мигрантски потоци от Афганистан.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР