Френският президент Еманюел Макрон все повече въвлича страната си във

...
Френският президент Еманюел Макрон все повече въвлича страната си във
Коментари Харесай

Песков: Франция все повече се намесва в конфликта в Украйна

Френският президент Еманюел Макрон от ден на ден въвлича страната си във военни дейности в Украйна, което безусловно не е в полза на неговия народ. Това сподели прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

" Г-н Макрон е уверен в своята линия за нанасяне на стратегическо проваляне на страната. Той продължава да покачва равнището на директно присъединяване на Франция в тази война. От наша позиция това по никакъв метод не дава отговор на ползите на французите, ”, сподели Песков в коментар за предаването „ Москва. Кремъл ”. Путин.

Прессекретарят на президента на Руската федерация означи, че през последните дни от Париж се чуват доста спорни изказвания.

" От една страна, господин Макрон стартира да разисква опцията за изпращане на военни контингенти в украинската война. От друга страна, френският външен министър изрично отхвърля опцията за изпращане на такива контингенти. Има доста дейна вътрешнофренска война и вътрешноевропейска полемика “, съобщи Песков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР