Френският президент Еманюел Макрон възнамерява да създаде още 8000 допълнителни

...
Френският президент Еманюел Макрон възнамерява да създаде още 8000 допълнителни
Коментари Харесай

Макрон: Ще има 8 000 нови места във френските затвори

Френският президент Еманюел Макрон има намерение да сътвори още 8000 спомагателни места в пандизите на страната, които се смятат за едни от най-пренаселените в Европа, преди края на президентския му мандат. Той съобщи това в изявление за вестник „ Le Figaro ”.
„ Вече сме организирали 7000 спомагателни места и ще извърша обещанието си да основа 15 000 [по време на моя петгодишен мандат]. По-късно ще създадем още 8 000 - тази седмица държавното управление ще показа проект за деяние и ще дефинира къде могат да бъдат основани ", сподели Макрон, представен от Агенция Франс Прес.
 Страните с най-вече пандизчии в света Страните с най-вече пандизчии в света
Източноевропейските страни имат повече пандизчии на глава от популацията спрямо останалата част от континента, написа Politico. Т...
В същото време той прикани " да не се отгадаваме на типична френска болест " и да не се споделя, че " не е направено задоволително ", когато в действителност се поставят " невиждани старания ".
Държавният глава даде обещание, че ще извърши предходното си заричане за основаване на спомагателни 10 хиляди работни места в правоприлагащите органи. Той означи, че към този момент са съумели да се наемат 6 200 служители на реда и жандармеристи, а тази година ще има още 2000 нови работни места за чиновници на реда.
Макрон добави, че ще бъде основан полицейски запас от 30 хиляди чиновници, запасът на жандармерията ще бъде повишен от 30 на 50 хиляди души. Според него до края на мандата му ще бъде приключено обновяването на 50% от полицейското съоръжение.
" Това значи, че французите ще имат по-голяма възможност да виждат униформени по улиците през 2022 година, в сравнение с през 2017 година Това успокоява хората и плаши нарушителите ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР