Френският президент Еманюел Макрон се обърна към руския си колега

...
Френският президент Еманюел Макрон се обърна към руския си колега
Коментари Харесай

Макрон помоли Путин за помощ срещу тероризма

Френският президент Еманюел Макрон се обърна към съветския си сътрудник Владимир Путин с предложение за разширение на съдействието в битката с и противозаконната имиграция няколко дни след нахлуване на чеченски емигрант в Париж, написа El Periódico.
Както оповестяват от резиденцията на президента в Елисейския замък, по време на диалог с Путин Макрон е изразил вяра за „ подсилване на френско-руското съдействие в битката против тероризма и противозаконната имиграция “, добавя организация Фокус.
 За пари: Ученици посочили учителя във Франция на нападателя му За пари: Ученици посочили учителя във Франция на нападателя му
Ученици са показали на килъра учителя Самюел Пати, който беше обезглавен в петък при ислямистко нахлуване. Те са получили сред 30...
Ел Периодико напомня, че апелът на френския водач „ придобива изключително значение “, откакто стана известно, че убийството на учителя Самуел Пати в предградията на Париж Конфланс-Сен-Онорин е осъществено от чеченеца Абдула Анзоров, дошъл във Франция със фамилията си на шестгодишна възраст. който е получил статут на емигрант.
В същото време съветското посолство в Париж означи, че закононарушението няма нищо общо с Русия, защото Анзоров е напуснал страната през 2008 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР