Френският президент Еманюел Макрон съобщи днес, че САЩ са обменили

...
Френският президент Еманюел Макрон съобщи днес, че САЩ са обменили
Коментари Харесай

Макрон: Ситуацията в Полша още се анализира

Френският президент Еманюел Макрон заяви през днешния ден, че Съединени американски щати са обменили с сътрудниците си предварителна информация за ракетния гърмеж в Полша, само че е прекомерно рано да се каже какво се е случило, съобщи Ройтерс.
Прочетете още
„ Извършена е предварителна работа, (информация за) която беше споделена от Съединени американски щати, само че би трябвало да останем деликатни “, сподели Макрон на конференция на остров Бали, след срещата на върха на Г-20.

Макрон сподели, че е в контакт с полските управляващи, с цел да се изяснят събитията към ракетния гърмеж и е изразил цялостната си взаимност с Полша, която е съдружник от НАТО.

„ В ход е анализиране (на ситуацията) “, сподели френският президент на конференцията.

Той заяви, че е разговарял с украинския президент Володимир Зеленски, с цел да изрази солидарността си, откакто Украйна беше изумена от „ ужасни “ съветски удари, съобщи Франс прес.

" Вчера беше ужасяващ ден за Украйна и за украинския народ ", сподели Макрон и акцентира, че над 85 ракети са блъснали гражданската инфраструктура в Украйна.

Макрон сподели още, че се надява Китай, който отхвърли да осъди съветската инвазия в прилежащата страна, играе „ по-голяма посредническа роля “ във войната, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР