Френският президент Еманюел Макрон призова днес съюзниците на Украйна да

...
Френският президент Еманюел Макрон призова днес съюзниците на Украйна да
Коментари Харесай

Макрон: Съюзниците на Украйна не бива да бъдат страхливци

Френският президент Еманюел Макрон прикани през днешния ден съдружниците на Украйна да не бъдат " страхливци " и да поддържат страната против съветската експанзия, съобщи Ройтерс.

" Със сигурност приближаваме миг за Европа, в който не би трябвало да бъдем страхливци ", сподели той по време на аудиенция в Чехия. " Войната се завърна в нашите земи ", предизвести още Макрон.

В 13:30 часа френският държавен глава ще приказва на взаимна конференция с чешкия си сътрудник Петр Павел, на които най-вероятно ще бъдат наранени две основни тематики - планираното закупуване на 800 000 снаряда отвън Европейския съюз, както и спорния отвод на Макрон да увери, че няма да бъдат изпращани западни войски в Украйна.

Очаквайте детайлности. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР