Френският президент Еманюел Макрон препотвърди позицията си, че трябва да

...
Френският президент Еманюел Макрон препотвърди позицията си, че трябва да
Коментари Харесай

Макрон: Санкции за страни от ЕС, които не приемат бежанци

Френският президент Еманюел Макрон препотвърди позицията си, че би трябвало да бъдат въведени финансови наказания против страни от Европейски Съюз, отказващи за одобряват бежанци. Новината заяви " Франс прес ", представена от Българска телеграфна агенция. Това се случва ден преди срещата на върха на Европейски Съюз в Брюксел, отдадена на проблемите със справяне с миграционния напън.

На взаимна конференция в Париж с гостуващия испански министър председател Педро Санчес, Макрон съобщи, че не може страни, които се облагодетелстват от европейската взаимност, да демонстрират нарцисизъм, когато става дума за миграционни проблеми.

Двамата водачи се оповестиха за основаването на центрове за настаняване от затворен вид в европейските страни, в които идват мигрантите. В тези центрове имигрантите ще бъдат проверявани и ще се дава леговище на тези, които имат право да претендират за такова, а останалите ще бъдат връщани в родните им страни.

В момента не съществуват такива центрове в Европа, като изключим няколко в Гърция и Италия, които са под управлението на Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР