Френският президент Еманюел Макрон поиска Великобритания да бъде принудена от

...
Френският президент Еманюел Макрон поиска Великобритания да бъде принудена от
Коментари Харесай

Макрон иска Брюксел да принуди Великобритания да си промени законите заради ЕС

Френският президент Еманюел Макрон изиска Англия да бъде принудена от Европейската комисия да промени законите си , с цел да подхождат на бъдещите правила на Европейския съюз, оповестява английското издание The Telegraph, цитирайки дипломатически източници.

Процесът по " динамично привеждане в сходство " също по този начин би довел до това, че Обединеното кралство към момента няма да може да повлиява на каквито и да е бъдещи регламенти на Европейския съюз , защото Общността се тормози, че Англия може да завоюва непочтено конкурентно преимущество .

Според информацията множеството страни от Европейски Съюз желаят комерсиално съглашение с Лондон " да продължи в продължение на десетилетия " и да не бъде променяно, постоянно когато се появят нови закони.

Междувременно Европейската комисия предизвести страните членки на Европейски Съюз да не упорстват за цялостно динамично привеждане в сходство в комерсиалните договаряния, защото това може да отнеме повече " скъпо време ", се отбелязва в информацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР