Френският президент Еманюел Макрон очаква до март идната година ЕС

...
Френският президент Еманюел Макрон очаква до март идната година ЕС
Коментари Харесай

Президентът на Северна Македония се срещна с Еманюел Макрон

Френският президент Еманюел Макрон чака до март идната година Европейски Съюз да има нова методология за присъединение на нови страни членки. Това заяви президентът на Северна Македония Стево Пендаровски след среща с Макрон в Париж, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
Така през май може да чака покана към Скопие за договаряния. Пендаровски е декларирал, че страната му няма интерес към какъвто и да е специфичен статут, с изключение на пълноправно европейско участие. Макрон уверил, че в никакъв случай не е имал желание да постанова опция.

Стево Пендаровски, президент на Северна Македония: Каза ми ясно, че в никакъв случай не е имал желание да ни дава опция на пълноправно участие. Каза единствено, че желае да се усъвършенства процесът, с цел да не се създават единствено бюрократични триумфи, а в действителност действителни неуспехи на страните кандидатки.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорум


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР