Френският президент Еманюел Макрон, който е с положителен тест за

...
Френският президент Еманюел Макрон, който е с положителен тест за
Коментари Харесай

Заразеният с коронавирус Еманюел Макрон обясни как се чувства

 Френският президент Еманюел Макрон, който е с позитивен тест за ковид, съобщи, че се усеща добре.

В триминутното видео, записано с неговия смарт телефон, Макрон сподели, че има същите признаци като предходния ден – " отмалялост, главоболие, суха кашлица “ и даде обещание всеки ден да дава доклад за развиването на заболяването си.

" Няма причина нещата да се развият зле “, съобщи той и добави, че ще продължава да работи, въпреки и по-бавно.

Няколко европейски водачи се самоизолираха, след среща с Макрон

" Работя малко по-бавно поради вируса, само че ще продължа да се концентрирам върху предпочитаните въпроси, като битката ни против епидемията, или да вземем за пример Брекзита “, акцентира той.

Макрон се настани в четвъртък резиденцията си Лантерн във Версай, покрай Париж. Съпругата му Брижит, чийто тест е отрицателен, остана в Елисейския замък.

Премиерът Жан Кастекс, който е имал контакти с президента Макрон, както и ръководителят на Националното заседание Ришар Феран също са в изолираност.

Макрон призна, че може да се е заразил, тъй като за миг е показал " немарливост “ или просто е имал шанс. През последните дни френският президент имаше доста срещи с държавни ръководители от Европейски Съюз.

Според статистиката малко е евентуално Макрон да прекара тежко COVID-19. Той е релативно млад (на 42), не пуши, няма наднормено тегли и има достъп до най-хубавите медицински грижи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР