Френският президент Еманюел Макрон има за цел да отвори нова

...
Френският президент Еманюел Макрон има за цел да отвори нова
Коментари Харесай

Макрон смята да реши проблемите с жълтите жилетки

Френският президент Еманюел Макрон има за цел да отвори нова глава в президентството си в понеделник с поредност от политически изказвания, учредени на най-голямото изследване в отговор на протеста на " жълтите жилетки ", предава AFP.
Макрон ще изнесе тирада в 18:00 часа локално време (19 часа българско време), акцентирайки " първите съответни ограничения ", които ще бъдат подхванати в отговор на недоволствата, излъчени на над 10 000 срещи сред януари и март или оповестени онлайн, добавя организация Фокус.
Един от помощниците на Макрон сподели пред AFP, че страната може да чака с неспокойствие " нов акт " в неговото съвсем двегодишно президентство, белязано от " дълбоки промени ", целящ да постави линия на траялите пет месеца постоянно насилствени антиправителствени митинги.
Задачата да се опитат да задоволят многото, от време на време конкуриращи се претенции, произлизащи от „ Големия народен спор “, ще бъде сложна за 41-годишния водач, чиято реформаторска кариера беше ненадейно отклонена от „ жълтите жилетки “.
Обобщавайки тежестта на упованията на раменете на Макрон, водачът на Сената Жерар Ларше, член на опозиционните републиканци, сподели пред вестник Le Figaro в събота: " Той няма да получи втори късмет. "
През януари Макрон започва поредност от диспути, с цел да се опита да извади топлината от митингите.
Между 15 януари и 15 март съвсем 500 000 души взеха присъединяване в 10,134 срещи в публични диспути в цялата страна, като стотици хиляди попълниха въпросници или предлагаха разнообразни оферти на формалния уеб страница на дебата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР