Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Световни лидери ще обсъдят прилагането на резолюцията на ООН за Сирия

Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила и немският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила ще беседват през днешния ден с съветския държавен глава Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила за признатата през вчерашния ден от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации резолюция за прекъсване на огъня в Сирия. Това заяви в официално съобщение Елисейският замък, представен от Франс прес.

Според известието двамата западноевропейски водачи "ще беседват с президента Путин за използването на тази резолюция и за политическата пътна карта, нужна за установяването на дълготраен мир в Сирия ".

Турското външно министерство приветства резолюцията, призоваваща за прекъсване на огъня на територията на цяла Сирия, съобщи ДПА. Анкара обаче ще продължи да води борба с "терористичните организации ", които заплашват териториалната целокупност на Сирия, добави представител на министерството.

Турският президент Реждеп Ердоган разгласи на 20 януари началото на интервенция "Маслинова клонка " в региона на сирийския град Африн против сирийските кюрдски Сили за отбрана на народа и Партията на демократичния съюз, които Анкара счита за терористични организации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР