Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Байдън и Макрон свикват спешна среща с ЕС, ЕК и НАТО

Френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в ще проведат среща с други държавни глави поради новата атака на съветските войски в Донбас. Срещата е планувана за вторник, заяви френският ефирен канал BFMTV, базирайки се на свои източници в Елисейския замък.

Ръководителите на Франция, Германия, Англия, Канада, Италия, Полша, и Румъния също ще вземат присъединяване в срещата. На нея ще участват и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е и ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в.

На 24 февруари стартира нов стадий от осемгодишната руско-украинска война. В понеделник късно вечерта Украйна заяви, че е почнала офанзивата на съветските сили в Донбас - акция, която се очакваше.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР