Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Макрон към Путин: Искрените разговори са несъвместими с ескалация на напрежението

Френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на е декларирал през днешния ден на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, че откровените договаряния са несъвместими с ескалация на напрежението към Украйна, заяви Елисейският замък, представен от Ройтерс. Телефонният им диалог е траял към 90 минути.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 278
Кремъл, съощавайки за диалога, сподели, че съветският водач още веднъж е обърнал внимание на Макрон " на неналичието на съдържателна реакция от страна на Съединени американски щати и НАТО " на известните им съветски начинания, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 278  Министерство на външните работи: Не пътувайте до Украйна Министерство на външните работи: Не пътувайте до Украйна  Стефан Янев: И най-лошият мир е по-добър от една добра война Стефан Янев: И най-лошият мир е по-добър от една добра война  Тайван съобщи, че следи деликатно дейностите на Китай към рецесията с Украйна Тайван съобщи, че следи деликатно дейностите на Китай към рецесията с Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР