Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Еманюел Макрон не дава на свои сътрудници да му държат чадъра

Френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на бил толкоз решен самичък да си държи чадъра, когато заваляло по време на събитие навън пред Елисейския замък през днешния ден, че три пъти отблъснал свои сътрудници, които се опитвали да го държат вместо него, съобщи Ройтерс.

Докато словашкият министър председател Игор Матович говорел пред кореспонденти преди да се срещне с Макрон, сътрудничка подала на френския президент черен чадър, който Макрон взел и държал над словашкия си посетител.

Появила се втора сътрудничка и предложила на държи този чадър вместо Макрон, само че той й направил знак, че няма потребност.

След като двамата водачи приключили изказванията си пред медиите и тръгнали да влизат в Елисейския замък, боен помощник се доближил и предложил да вземе чадъра на Макрон, който обаче траял самичък да го държи над словашкия министър председател.

Тогава се върнала втората сътрудничка и още веднъж предложила да държи чадъра, само че Макрон още веднъж й направил знак да си върви. Накрая президентът си дал чадъра като изкачил стълбите и стигнал до входа на Елисейския замък, тъй като му трябвали двете ръце, с цел да си сложи маската.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР