Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Нужен е одит на ливанската централна банка, заяви Макрон

Френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на съобщи, че е нужен одит на ливанската централна банка, наред с другите нужни промени в Ливан. Той добави, че Световната банка и Организация на обединените нации ще играят роля във всевъзможни ливански промени, съобщи Ройтерс.

"Ако няма одит на централната банка, до няколко месеца няма да има никакъв импорт и няма да има храна и гориво ", сподели Макрон пред кореспонденти в Бейрут.

Ето защо прикани Макрон в Ливан

Ливанската централна банка е решила да замрази активите на ръководителите на пристанището на Бейрут и на митниците и на още пет души, някогашни и сегашни чиновници на пристанището и митниците, след гърмежа в пристанищен склад, раздрусал ливанската столица, демонстрира инструкция на банката, забелязана от Ройтерс и доказана от самата централна банка.

В разпореждането с дата 6 август, изададена от специфичната проверяваща комисия на централната по прането на пари и тероризма, се споделя, че то ще бъде разпратено до всички банки и финансови институции в Ливан, апелативната прокуратура и до банковия регулатор.

Вчера ръководителят на пристанището Хасан Корайтем и този на митниците Бадри Дахер обявиха пред ливански медии, че през годините са изпращани няколко писма до правосъдните органи в Ливан с искане взривилите се във вторник в склад на пристанището мощно взривоопасни материали да бъдат отстранени оттова, отбелязва Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР