Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Макрон и Тръмп обявиха временно примирие в спора си за дигиталния данък

Френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на съобщи, че е имал "чудесен диалог " с американския си сътрудник Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския за планувания от Франция цифров налог. Той сподели в "Туитър ", че двете страни ще работят дружно, с цел да избегнат увеличение на митата, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Макрон и Тръмп са се споразумели в телефонен диалог да не влизат в митническа война до края на годината, сподели френски дипломатически източник.

Френският водач се е съгласил да отсрочи налагането налог върху огромните софтуерни компании до края на годината. В подмяна Съединени американски щати няма да постановат ответни мита върху вноса на френски артикули до края на годината, написа в. "Уолстрийт джърнъл ".

Двамата президенти са се разбрали да продължат през това време договарянията в Организацията за икономическо съдействие и развиване.

Франция реши през юли да вкара 3-процентов данък върху приходите от услуги в цифровата сфера, които осъществят компании с общи доходи от над 25 милиона евро във Франция и над 750 милиона на международно ниво. Вашингтон заплаши да наложи в отговор мита на френски артикули.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР