Френският президент Еманюел Макрон е отказал да си направи PCR

...
Френският президент Еманюел Макрон е отказал да си направи PCR
Коментари Харесай

Стана ясно защо Путин и Макрон седяха на 4 метрова маса разстояние

Френският президент Еманюел Макрон е отказал да си направи PCR тест при визитата си в Москва, по тази причина бил държан на разстояние от съветския си сътрудник Владимир Путин

Това споделиха пред „ Ройтерс “ два източника от обкръжението на Макрон, съобщи.

Наблюдатели останаха учудени от фотосите на Макрон и Путин, седящи в противоположните краища на 4-метрова маса, когато двамата разискаха в понеделник рецесията към Украйна. Някои дипломати допуснаха, че по този метод Путин е желал да изпрати дипломатическо обръщение. Ситуацията въодушеви редица шаржове и карикатури.

Два източника, които са осведомени със здравния протокол на френския президент, обявиха пред „ Ройтерс “, че на Макрон е било обещано право на избор – или да му бъде изработен PCR тест от съветските управляващи, или да откаже, при което ще би трябвало да съблюдава по-строги условия за обществена отдалеченост.

„ Знаехме доста добре, че това значи, че няма да има здрависване и ще е налице дълга маса. Не можехме обаче да допуснем да се доберат до ДНК на президента ", сподели един от източниците.

Говорител на Кремъл не дал отговор на питане на организацията за коментар.

Вторият източник от обкръжението на Макрон уточни, че той си е направил PCR тест преди да замине. След като френският президент дошъл в Русия, неговият доктор му направил бърз тест.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР