Френският полузащитник на Челси Нголо Канте ще пропусне финала в

...
Френският полузащитник на Челси Нголо Канте ще пропусне финала в
Коментари Харесай

Канте пропуска финала в Лига Европа

Френският полузащитник на Челси Нголо Канте ще пропусне финала в Лига Европа против Арсенал. Двубоят е на следващия ден вечер от 22,00 часа в столицата на Азербайджан Баку.
 Челси и Арсенал оформиха британски край и в Лига Европа
28-годишният футболист е с контузия в коляното, получена в една от последните тренировки на лондончани. Срокове за възобновяване на французина не се показват, само че той сигурно ще пропусне един от най-важните мачове за сезона на Челси.

Двубоят в Баку може да се окаже финален с екипа на Челси и на белгийската звезда Еден Азар. Суперзвездата на Челси още един път загатна, че най-вероятно ще премине в Реал Мадрид това лято, откакто съобщи, че спечелването на трофея от Лига Европа би било съвършеното прощаване със " сините ".

Според медиите Азар е трансферна цел номер 1 на " кралския клуб " това лято, въпреки и сред Челси и Реал да има съществени разминавания по отношение на цената на белгийския нападател. Самият Азар до момента не е споделил изрично дали си потегля, само че на няколко пъти го загатна. Това значи, че утрешният край на Лига Европа сред Челси и Арсенал може да е последният му мач с лондончани.

" Този мач е доста значим за всички свързани с клуба. Когато играеш край, няма значение дали е Шампионската лига, Лига Европа ли Купата на лигата, просто искаш да спечелиш и да празнуваш. Загубихме финала на Купата на лигата, тъй че това ни е последният късмет за трофей.

Просто желая да спечелим, няма значение дали ще вкарам или не. Ако това е последният ми мач с тима, желая да вземем трофея. Това би било съвършеното прощаване ", разяснява Азар.

Пред овакантяване на Челси е и мениджърът Маурицио Сари, който е мечтан от Ювентус.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР