Френският Пари Сен Жермен замина без голямата звезда на отбора

...
Френският Пари Сен Жермен замина без голямата звезда на отбора
Коментари Харесай

ПСЖ потегли за предсезонното турне в Азия без Килиан Мбапе

Френският Пари Сен Жермен отпътува без огромната звезда на тима Килиан Мбапе за предсезонното си турне в Япония, а бъдещето на футболиста в клуба остава нестабилно поради различията по контракта му.

Мбапе към този момент разгласи, че няма да задейства клаузата си за удължение на договора си с още 12 месеца, само че ще стартира идния сезон с парижани.

Той обаче бе оставен отвън състава от 29 индивида, които отпътуваха за Япония, а в събота тренира въз основата на тима. Футболистът не разяснява обстановката, само че изглеждаше в положително въодушевление, усмихвайки се и позирайки за фотоси с почитатели, които го чакаха, написа организация АП.

Пари Сен Жермен не желае да остави Килиан Мбапе са напусне без пари в края на идващия сезон, като от клуба към този момент сложиха изискване на играча или да бъде подписан нов контракт, или той ще бъде продаден през това лято.

Мбапе желае да остане при парижани до следващата година, а тогава да играе за Франция на Олимпийските игри - поръчка, която ще би трябвало да бъде утвърдена от футболната федерация на страната и от клуба.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР