Френският национал Тревор Клевено се завръща в Пиаченца, обявиха от

...
Френският национал Тревор Клевено се завръща в Пиаченца, обявиха от
Коментари Харесай

Тревор Клевено се завръща в Пиаченца

Френският национал Тревор Клевено се завръща в Пиаченца, оповестиха от клуба. Посрещачът е третият състезател, за чийто трансфер оповестяват - след Георг Грозер и Леонардо Сканферла.

„ През последните години Тревор мина през в действителност незабравим път - израстна дотолкоз, че се трансформира в топ състезател на поста си и в нашето състезание. Той сигурно има голяма стойност за тима, покупката му потвърждава, че не сме сбъркали с инвестицията за идващия сезон. Горди сме, че той одобри нашето предложение ", съобщи президентът на клуба Елизабета Курти.

Клевено е прекарал четири сезона в Италия, последните два от които в Алианц (Милано), където бе един от главните състезатели. През 2016 година подписва с Пиаченца. В Серия А представителят на " петлите " изиграва 116 мача, реализирайки 1480 точки.

С националния тим през 2011 година печели сребърен орден на европейското състезание под 19 години, а през 2012 година дебютира в мъжкия отбор. С него се окичва с два златни медала от Световната лига (Рио Жанейро 2015 и Куритиба 2017 г.) и бронзов орден - през 2016 година в Краков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР