Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема, който изпитва проблеми

...
Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема, който изпитва проблеми
Коментари Харесай

Бензема пропуска мача с Еспаньол, но ще бъде на линия за реванша с Ливърпул

Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема, който изпитва проблеми с травми през този сезон, ще пропусне дуела на Кралския клуб с Еспаньол от Ла Лига в събота, само че би трябвало да е на линия за реванша с Ливърпул в Шампионската лига идната седмица.

Реал сега е на девет точки зад водача Барселона в шампионата, като отбраната на трофея от ШЛ е техен приоритет до края на акцията. „ Белият балет “ разруши Ливърпул с 5:2 като посетител на „ Анфийлд “ в първия осминафинален конфликт и старши треньорът Карло Анчелоти показа на днешната си конференция, че Бензема „ ще бъде разполагаем “ за втория мач сред двата гранда на „ Бернабеу “ в сряда.

„ Карим получи удар в глезена, който се поду. Той се опита да се възвърне за съботния мач, само че не беше допустимо. Целта ни е да бъде в топ форма за сряда “, разяснява наставникът на „ белите “.

35-годишният притежател на „ Златната топка “ страда от контузии този сезон, само че въпреки всичко се наслаждения на страхотна акция предходната година, в която страхотната му ефикасност оказа помощ на Реал да вдигне „ Ушатата “ за 14-и път в тяхната история.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР