Френският нападател Антоан Гризман обяви, че е много щастлив от

...
Френският нападател Антоан Гризман обяви, че е много щастлив от
Коментари Харесай

Антоан Гризман: Много съм горд, че продължавам в Атлетико Мадрид

Френският нападател Антоан Гризман разгласи, че е доста благополучен от обстоятелството, че подписа контракт с Атлетико Мадрид до 2026 година.

" Много съм благополучен, желаех това от момента, в който се върнах тук. Важно е да съм в този клуб, да се възползвам от работа с треньора, от съотборниците, от стадиона, от почитателите. Направих всичко допустимо, с цел да остана тук. Знам какво чакам от мен и не се поколебах нито за момент ", разяснява френският национал пред уеб страницата на клуба.

" Не съм се тормозил за това, което ми следва, тъй като желаех да остана тук със фамилията ми и да бъде в клуб, който ме обича и да работя с треньор, който ме обича. Много съм горделив, че не преставам в Атлетико Мадрид ", споделя още Гризман.

Медиите в Испания написаха, че Атлетико Мадрид ще заплати 20 милиона евро на Барселона за правата на Гризман. В случай, че през идващите години Атлетико продаде френския нападател за повече от 18 милиона евро, разликата сред 18 и 40 милиона още веднъж ще отиде в касата на Барселона.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР