Френският маникюр е класика, изпитана във времето, но дори и

...
Френският маникюр е класика, изпитана във времето, но дори и
Коментари Харесай

Обичате френски маникюр? Ето няколко идеи, с които да разнообразите класическата визия

Френският маникюр е класика, изпитана във времето, само че даже и тя се трансформира от сезон на сезон. Какви дизайни на ноктите ще бъдат съвременни през идващите есенни месеци?
Ако желаеме да сме в звук с настоящите фешън трендове, би трябвало да се вслушаме в препоръките на специалистите по маникюр и инфлуенсърите.
Ние от Dama.bg през днешния ден за вас съставихме лист с най-хубавите хрумвания за есенния френски маникюр 2022.



Щампа с животни

Експертите по ноктопластика оферират на феновете на модата нова наклонност - леопардов принт, който се съчетава добре с класиката. Щампата с див звяр в дует с френски маникюр дава в действителност първокласен резултат. Може да се създаде както в матови, по този начин и в наситени ярки цветове. Всичко зависи от персоналните желания.



Обратен френски маникюр

Изпитаната във времето класика се заменя от смела и истинска наклонност. През 2022 година набра известност дизайна на противоположния френски маникюр – интерпретация на класическия, само че лунната извивка е в основата на нокътя. Обратният френч към този момент съумя да притегли вниманието на доста девойки и те с готовност опитват с разнообразни негови разновидности.



Черно-бял френски маникюр

Играта на контрасти постоянно е привличала вниманието. Тази есен изпитаната във времето наклонност още веднъж завоюва справедливо място и украси ноктите. В допълнение към черното и бялото експертите по маникюр поучават да се прибавят матово покритие и кристали, тъй че маникюрът да свети със свежи цветове.

 Диагонален френски маникюр

Пред есен 2022 ще бъде съвременна диагонална версия на френския маникюр, при която лунната извивка се извършва не от ръба на нокътя, а по диагонал, покривайки единствено единия ъгъл на нокътната плоча. Комбинацията от няколко нюанса по едно и също време наподобява ужасно.



Ефектен транспарантен френч

Той в никакъв случай няма да загуби новост заради своята еластичност. Прозрачният френси е гальовен и натурален. Можем да го изберен за ноктите си, когато имаме предпочитание ръцете ни да наподобяват красиво, ярко и елегантно. Ако желаете да съживите класиката, можете да добавите кристали.



Двоен френски маникюр

Френският маникюр си е класика – изчистен и грациозен. Тази есен изключително настоящ ще бъде двойният френски маникюр. При него имаме два полумесеца - в горната и долната част на нокътя. Може да смесвате разнообразни цветове или да се придържате към един колорит. Може да добавите злато и сребро, геометрични форми и, несъмнено, асиметрия.



Многоцветен френч

Искате ли да се развеселите? Тогава обърнете внимание на концепцията  с многоцветни върхове на ноктите. През есента на 2022 година този дизайн сигурно ще бъде видян върху ноктите на доста фенове на модата. Експертите предлагат потреблението на матово покритие в композиция с радостни летни цветове. Между другото, наклонността към този момент мигрира от летния към идния есенен сезон, с цел да ви припомня за най-хубавото време от годината.   

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР