Френският клуб е готов да се раздели с срещу поне

...
Френският клуб е готов да се раздели с срещу поне
Коментари Харесай

ПСЖ определи минималната сума, за която е готов да продаде Мбапе

Френският клуб е подготвен да се раздели с против най-малко 200 милиона евро. Това е минималната сума, за която от ПСЖ са подготвени да продадат 22-годишната си суперзвезда, в случай че Мбапе откаже да подпише нов контракт с клуба, твърди френското издание Le Parisien.

Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича на 30 юни 2022 година. Дори най-могъщите финансово клубове в Европа обаче биха се затруднили да платят такава голяма транрсферна сума за футболиста и по едно и също време с това да удовлетворят сериозните му условия във връзка с заплатата. Според Le Parisien годишното заплащане на Мбапе в новия му договор, без значение дали с ПСЖ или различен клуб, ще бъде най-малко 30 милиона евро.

Мбапе най-често е свързван с възможен трансфер в испанския гранд, само че съгласно някогашния състезател, общоприет управител и старши треньор на " лос бланкос " Хорхе Валдано, на този стадий единствено ПСЖ може да си разреши да предложи 30 милиона евро на сезон на международния първенец с Франция.

Във вторник вечерта Мбапе изригна с хеттрик за успеха на ПСЖ с 4:1 против на " " в първа осминафинална среща от Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР