Френският клуб Бордо е отправил нова оферта за нападателя на

...
Френският клуб Бордо е отправил нова оферта за нападателя на
Коментари Харесай

Бордо настоява да има нападател на Ботев

Френският клуб Бордо е отправил нова оферта за нападателя на Ботев (Пловдив) Уме Уме Емануел. 18-годишният нигериец притегли вниманието на жирондинците в края на предишния сезон и те изпратиха питане, само че то не се доближаваше до желаните от жълто-черните към 3 милиона евро. Сега Бордо е отправил нова оферта, пишат локалните медии, представени от " Тема спорт ".
 БФС смени часовете на всички мачове от втория кръг в елита
БФС смени часовете на всички мачове от втория кръг в елита

Заради огромните жеги

Френският клуб се надява, че Ботев ще склони да я одобри и да си резервира добър % от последваща продажба. Все повече тимове от Западна Европа желаят нигерийската звезда на канарчетата. Вече стана ясно, че Уме е мечтан от белгийските Стандарт Лиеж и Андрелехт, както и френския Валансиен, а към тях се причисли и Бордо. Именно последният клуб е завишил офертата си за нападателя. През предишния сезон 18-годишният футболист изигра 16 дуела във всички шампионати, в които осъществя едно попадение - при успеха с 2:1 над Черно море във Варна на 4 март тази година. В първия кръг против Локо Пловдив (1:1) нападателят се появи на терена като запаса през второто полувреме. Уме Емануел се показа доста мощно на Световното състезание за младежи до 20 години и точно там е следен изкъсо от въпросните клубове.

На Мондиала в Аржентина той бе със съотборника си при жълто-черните Точукво Нади, към който също има интерес от тимове от чужбина. Все още не е ясно дали Ботев ще одобри офертата на Бордо или ще изчака за ново по-изкушаващо предложение.

При канарчетата се чакат още нови. До момента на " Колежа " дойдоха Янис Карабельов, Фаустас Степонавичюс и Йонас Тамм. В същото време изходящи прехвърляния желаят Елвис Ману и Антоан Бароан.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР