Френският хегемон Пари Сен Жермен постигна убедителен успех с 4:0

...
Френският хегемон Пари Сен Жермен постигна убедителен успех с 4:0
Коментари Харесай

ПСЖ огорчи Дижон

Френският хегемон Пари Сен Жермен реализира безапелационен триумф с 4:0 над Дижон вкъщи в дуел от осмия кръг на Лига 1 и си върна самочувствието след загубата от Манчестър Юнайтед в Шампионската лига през седмицата. По две попадения за триумфа на парижани означиха младоците Мойс Кийн (3, 23) и Килиан Мбапе (82, 88). С триумфа ПСЖ събра 18 точки и води във краткотрайното класиране, само че има единствено 1 повече от Лил, който е с мач по-малко.

Двубоят на " Парк де Пренс " стартира вихрено за домакините. Още в третата минута резултатът беше открит, откакто Кийн засече от близко центриране от фланга. Младият италианец удвои задатъка на домакините в 23-ата минута, откакто приключи офанзива, стартирана от Неймар.

Бразилецът проби в наказателното поле, преодоля сгъстената защита и съумя да насочи топката към Кийн, който на празна врата не сбърка. Резултатът се резервира до заключителните 10 минути, когато Мбапе на два пъти огорчи гостите. В 82-ата той прати топката пок плонжа на стража на Дижон, а пет по-късно след нова офанзива, стартирана от Неймар и минала през Сарабия оформия крайния резултат.
Лига 1 8 кръг, събота 24 октомври  Пари Сен Жермен 4:0краен резулат  Дижон
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР