Френският футболен шампион Пари Сен Жермен представи уругвайския халф Мануел

...
Френският футболен шампион Пари Сен Жермен представи уругвайския халф Мануел
Коментари Харесай

ПСЖ с трети нов през лятото

Френският футболен първенец Пари Сен Жермен показа уругвайския халф Мануел Угарте.

Дефанзивният халф подписа контракт с ПСЖ до 30 юни 2028 година и ще носи фланелката с №4 на парижани. Според информация на разнообразни медии френският клуб ще заплати 60 милиона евро за правата му, като това била освободителната уговорка в контракта му.
 Танто за кукуригу в ПСЖ
Танто за кукуригу в ПСЖ

Парижани притеглят Дембеле на мястото на Мбапе

Той идва от Спортинг Лисабон, където игра през последните два сезона. Преди това 22-годишният халф е играл във Феникс в Уругвай и в португалския Фамиликао.

Мануел Угарте има 8 мача за националния тим на Уругвай.

Уругваецът става третото ново попълнение за ПСЖ през лятото. Отборът изкача представянето на новия треньор Луис Енрике и през вчерашния ден официализира договорите на словашкия бранител Милан Шкриняр и испанския нападател Марко Асенсио.

Очаква се в идващите дни контракти с ПСЖ да подпишат френският национал Люка Ернандес от Байерн Мюнхен, южнокореецът Ли Кан-ин от Майорка и италианския халф Шер Ндур, който е в Бенфика.

" Много съм благополучен да играя в толкоз огромен клуб. Ще дам всичко за Пари Сен Жермен ", сподели Угарте. Той става петият уругваец, който ще носи фланелката на ПСЖ след Карлос Буено, Кристиан Родригес, Диего Лугано и Единсон Кавани.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР