Френският фалф Адриен Рабио ще се присъедини към Ювентус днес.

...
Френският фалф Адриен Рабио ще се присъедини към Ювентус днес.
Коментари Харесай

Рабио се завръща в Торино след стачката

Френският фалф Адриен Рабио ще се причисли към Ювентус през днешния ден. Бившият халф на ПСЖ отговори на информациите, че няма да се прибере в Италия, защото е неудовлетворен от това, че футболистите на клуба са се отказали от заплатите си за интервал от четири месеца.

Вчера някои италиански медии оповестиха, че Рабио не е склонен със съглашението, което играчите подписаха в края на март, с цел да оказват помощ на клуба по време на рецесията с ковид и излиза в стачка. Адриен получава по 7 милиона евро на сезон.  Рабио разгласи стачка, отхвърля да се завърне в Италия
Французинът заяви за завръщането си в Италия в обществените медии с думите: " Когато осъзнаеш, че това е последният ти ден от... стачката ".

Въпреки шеговитата обява, бъдещето на Рабио в Ювентус наподобява много неразбираемо. Той имаше проблеми и предишния сезон, когато отхвърли да възобнови контракта си с Пари Сен Жермен. След това мина на " Алианц Стейдиъм " като свободен сътрудник, само че имаше проблеми с травми и акомодация и не съумя да покаже доста от качествата си.

Adrien Rabiot sur son compte Instagram pic.twitter.com/P7zB7HEsbD
— Passion Football Club (@PassionFootClub) May 13, 2020
Според " Ил Кориере Торино " Ювентус може да се раздели с играча през лятото, като един от разновидностите за бъдещето му е британската Висша лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР