Френският евродепутат Пиер Ларутуру обяви , за да поиска по-добро

...
Френският евродепутат Пиер Ларутуру обяви , за да поиска по-добро
Коментари Харесай

Френски евродепутат обяви гладна стачка

Френският евродепутат Пиер Ларутуру разгласи, с цел да изиска по-добро систематизиране на средствата за опазване на здравето и обществени въпроси.
" Ще заставам в Народното събрание през деня и нощем без храна, " сподели Ларутуру пред Франс прес.
В туит Ларутуру съобщи, че се пробва да „ окаже напън върху [германския канцлер Ангела] и [френския президент Еманюел] “. Той сподели, че задачата му " не е да почине, а да се избегнат милиони смъртни случаи ".
 

Pour mettre la pression sur A.MerkelE.Macron, avec un maximum de citoyens, je commence une grève de la faim

Mon but n’est pas de mourir mais d’éviter des millions de morts: que l`Europe se donne les moyens d’agir pour la santé, le climat et l`emploi
— Pierre Larrouturou (@larrouturou)
В туита той добави връзка към Пакта за климата и заетостта, който приканва за налог върху финансовите транзакции, тъй че Европейският съюз (ЕС) да може да извърши задачите си в политиката за запазване на климата и здравето.
" Неприлично е да се чува, че няма пари за здраве, климат, претовареност, до момента в който финансовите пазари в никакъв случай не са се справяли толкоз добре ", написа Ларутуру, който оглавява политическата партия Nouvelle Donne.
Ларутуру сподели, че данъкът ще разреши да се изплатят задълженията от признатия през лятото фонд за възобновяване на ковид в Европейски Съюз на стойност 750 милиарда евро. В съглашението държавните ръководители на Европейски Съюз вкараха сходен налог върху финансовите транзакции, само че без съответен график. Дискусиите за подобен налог не престават от няколко години без триумф.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР