Френският ас Адриен Рабио ще продължи кариерата си в Реал

...
Френският ас Адриен Рабио ще продължи кариерата си в Реал
Коментари Харесай

Френски ас отряза Барса заради Реал Мадрид

Френският ас Адриен Рабио ще продължи кариерата си в Реал Мадрид. Юношата на Пари Сен Жермен ще се причисли към новия си клуб през лятото като свободен сътрудник, откакто договорът му с парижани изтече.
 Зинедин Зидан похвали сина си след дебюта му за Реал Мадрид
Рабио имаше предложение за нов контракт, само че отхвърли да възобнови и беше " замразен " на скамейката. Той не е играл от пет месеца, а от ПСЖ упрекнаха майка му, която е и негов сътрудник, за несъразмерна лакомия.

Предложението на ПСЖ беше за четирикратно нарастване на актуалната му заплата до 12 милиона евро преди налозите, само че Рабио го отхвърли.

Той към този момент е провел диалози с представители на Реал и се е схванал за прехвърлянето. Желание да го види в състава има персонално треньорът на Реал Зинедин Зидан, който се завърна отпред на " кралския клуб " и сега работи по селекцията за новия сезон. Интерес към играча имаше и от страна на Барселона, само че ползата на Реал е натежал.

В Мадрид към този момент мислят за новия сезон и късно нощес записа загуба в Примера с 1:2 като посетител на Валенсия и изостана на 5 точки от второто място, което заема Атлетико Мадрид с 62. Лидер е Барселона със 70.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР