Френският Амиен е осъществил контакт с нападателя на ЦСКА-София Фернандо

...
Френският Амиен е осъществил контакт с нападателя на ЦСКА-София Фернандо
Коментари Харесай

Французи със сериозен интерес към Каранга

Френският Амиен е осъществил контакт с нападателя на ЦСКА-София Фернандо Каранга, пишат локалните медии. Шефовете на отбора от Лига 1 са се свързали с бразилеца и са го срещнали с бъдещите си проекти. Тимът дебютира във френския хайлайф през този сезон и съумя да се избави. Два кръга преди края тимът заема 12-о място с 42 точки. Амиен има по-сериозни амцибии за идващия сезон и заради тази причина желае да укрепи офанзивата си с класни, само че в това време не чак толкоз скъпи футболисти.

Именно заради тази причина от клуба са се насочили към Каранга, чиято цена, съгласно медиите във Франция, към този момент е паднала на 2 млн. евро. Интерес към нападателя има и от различен локален отбор - Тулуза, който към момента не си е обезпечил елитния статут и за идната акция. Преди известно време се говореше, че финалистът в Лига Европа Олимпик (Марсилия) е желал да купи голмайстора, само че се е отказал поради високата му цена - 8 млн. евро.

В момента Каранга се възвръща от травма, която ще му попречи да вземе присъединяване в мачовете до края на сезона. Основен нападател на Амиен през този сезон е сенегалският национал Муса Конате. Той има 12 гола в 31 мача за отбора. Първа лига 7 кръг, събота 5 май  ЦСКА-София 0:0краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР