Френският 23-годишен модел Тина Кунаки постигна успех не само в

...
Френският 23-годишен модел Тина Кунаки постигна успех не само в
Коментари Харесай

Топлес и в мини бикини - младата съпруга на Венсан Касел показа как го е съблазнила СНИМКИ 18+

Френският 23-годишен модел Тина Кунаки реализира триумф освен в стилната промишленост, само че и в персоналния си живот с това, което направи. Момичето съумя да завоюва любовта на известния артист Венсан Касел, който е с 31 години по-възрастен от нея.

Все отново е мъчно да се състезаваш с актрисата Моника Белучи, за която артистът беше женен от 14 години, само че това момиче несъмнено съумя да се оправи, залагайки на много съблазнителен метод.

На новата фотография Тина се появи в необикновена форма. Снимката е направена на един от плажовете в Бразилия, където звездната двойка почива от октомври. Девойката е избрала доста индикативен бял бански, който обаче, въобще не поставя. А това, което в последна сметка остава върху нея, мъчно може да се назова облекло - чифт дантели, които нищо не покриват.


И с цел да резервира най-малко малко благовъзпитание, моделката се обърна с тил към фотографа, с цел да покаже косата си, сплетена афро.

Актьорът направи предложение за брак на Тина преди две години, откакто бяха гаджета няколко години. Двамата се срещат в Ибиса, а през днешния ден към този момент имат и щерка Амазонка, което е третото дете за Венсан Касел. От предходния си брак с Моника Белучи звездата има две девойки - Дева и Леони.



Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР