Френските здравни служители предлагат само една доза от антивирусната ваксина

...
Френските здравни служители предлагат само една доза от антивирусната ваксина
Коментари Харесай

Франция предлага само една доза от ваксина за прекаралите Covid

Френските здравни чиновници оферират единствено една доза от антивирусната ваксина да се употребява при хора, които към този момент са били инфектирани с ковид. Това е първата страна, която дава такава рекомендация, съгласно Агенция Франс Прес.
Хората, излекувани от Covid-19, към този момент са развили имунна памет, когато са били инфектирани, и една доза от имунизацията ще работи като увещание, се споделя в изказване на Висшия здравен орган, което към момента не е получило утвърждение от държавното управление.
 Анализ: Как Франция се изправи против прогресивната лява идеология Анализ: Как Франция се изправи против прогресивната лява идеология
Френският интелектуален хайлайф се изправя против лявата идеология, идваща от американските университети, и декларира, че тази лява идеология...
Администрацията декларира, чеповече от три месеца след болестта, а още по-добре шест месеца, преди да се даде единична доза ваксина.
Здравният орган декларира, че до момента никоя страна не е заела позиция във връзка с имунизацията с единична доза за лица, минали Covid-19.
Това решение беше упоменато през последните дни в няколко изследвания, извършени в Съединени американски щати и Италия, само че към момента не е оценено от други учени. Изследователите, провели тези разбори, декларират, че в допълнение към изгодите за здравето, единствено еднадоза от ваксина би съдействала за икономисване на дози в актуалната обстановка при неприятно доставяне с ваксини.
Френското държавно управление нормално следва мнението на. В края на януари обаче то не утвърди рекомендацията на Съвета на шефовете за удължение на в началото предложения период сред първата и втората ваксини на Pfizer.
 Коронавирусът циркулирал във Франция още преди откриването му в Китай? Коронавирусът циркулирал във Франция още преди откриването му в Китай?
Коронавирусът, виновен за болестта COVID-19 и за актуалната пандемия, може да е циркулирал във Франция още от ноември 2019 година, прочие..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР