Френските власти разкриха фалшив уебсайт за набиране на френски доброволци

...
Френските власти разкриха фалшив уебсайт за набиране на френски доброволци
Коментари Харесай

Фалшив сайт набира французи за войната в Украйна

Френските управляващи разкриха подправен уеб страница за набиране на френски доброволци за присъединение към войната в Украйна, оповестява " Франс прес ".

Източник от държавното управление, поискал анонимност, съобщи, че уеб сайтът към този момент е свален от френските служби.

На интернет страницата, която към този момент е недостъпна, се показва, че 200 000 французи са били поканени да се " запишат в Украйна " , като имигрантите са с приоритет.

Линк към уеб страницата - който е приличал на същинския портал за набиране на военнослужещи за френската войска - е бил оповестен в обществената мрежа Х.
 Maкрон към момента
Maкрон към момента " за " войски в Украйна, само че не тъкмо в този момент

Отговорността за подтикването към сходен ход ще бъде на Москва, Франция няма да води атака в Украйна

" Става въпрос за подправен държавен уебсайт, който е оповестен наново от злонамерени сметки като част от акция за дезинформация ", предизвестиха от френското министерство на защитата.

Ведомството не разкри имена на обвинени в измамата. Правителствен чиновник, поискал анонимност, обаче посочи, че уеб сайтът носи " отличителните белези на съветски или проруски старания като част от акция за дезинформация, в която се твърди, че френската войска се готви да изпрати войски в Украйна ".

Миналия месец френският президент, като втвърди тона си по отношение на спора, провокиран от съветската инвазия в Украйна, и съобщи, че не изключва изпращането на сухопътни войски на фронта. Освен това той настоя Европа да направи всичко належащо за провалянето на Русия.
 Макрон застава зад мненията си за изпращане на войски в Украйна
Макрон застава зад мненията си за изпращане на войски в Украйна

Той е премислил всяка една от думите, които е споделил по този въпрос
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР