Френските власти работиха през Бъдни вечер и Коледа сутринта по

...
Френските власти работиха през Бъдни вечер и Коледа сутринта по
Коментари Харесай

Самолет, заседнал с дни във Франция за разследване на трафик на хора, заминава за Индия

Френските управляващи работиха през Бъдни вечер и Коледа сутринта по формалностите, с цел да разрешат на пасажерите да изоставен летището Vatry в провинция Шампан, сподели районния прокурор Аник Браун Асошиейтед прес. Сред пасажерите са 21-месечно дете и 11 непридружени малолетни, които са били сложени под специфични административни грижи.

Самолетът A340 на Legend Airlines спря в четвъртък за зареждане с гориво във Ватри на път от летище Фуджейра за Манагуа, Никарагуа, и беше партерен от полицията въз основа на неизвестен сигнал, че може да транспортира жертви на трафик.

Летището беше реквизирано от полицията в продължение на дни, а по-късно превърнато в спонтанна правосъдна зала в неделя, до момента в който съдии, юристи и преводачи извършиха терминал, с цел да организира незабавни чувания, с цел да дефинира идващите стъпки.

Самолетът получи позволение в неделя да напусне Франция и се очакваше да излети в понеделник, съгласно чиновник от районната администрация на Марн. Пътническо стълбище...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР