Френските власти призоваха за независимо разследване на убийството на повече

...
Френските власти призоваха за независимо разследване на убийството на повече
Коментари Харесай

Глобалното осъждане нараства заради убийството на търсещите помощ от Газа от Израел

Френските управляващи приканиха за без значение следствие на убийството на повече от 100 палестинци, които събираха хранителна помощ в северната част на Газа, до момента в който световното отвращение против офанзивата на Израел нараства.

Най-малко 112 души бяха убити и повече от 750 ранени при нападението, осъществено на кръговото кръстовище Набулси в град Газа в четвъртък.

Свидетели споделиха, че израелските бойци са разкрили огън, до момента в който хората са се събирали за брашно, до момента в който израелски чиновници споделиха, че техните бойци са стреляли, тъй като са се почувствали застрашени, когато хората са нахлули в камионите с помощ.

Говорейки пред националната телевизия France Inter, външният министър Стефан Сежурн сподели, че Франция няма да ползва „ двойни стандарти “ към израелско-палестинския спор.

„ Ще желаяме пояснения и ще би трябвало да има без значение следствие, с цел да се откри какво се е случило “, сподели Сежурн. „ Франция назовава нещата с техните имена. Това важи, когато дефинираме Хамас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР