Френските власти предупреждават за нов вариант на в северозападната част

...
Френските власти предупреждават за нов вариант на в северозападната част
Коментари Харесай

Новият френски вариант на коронавируса - неуловим чрез PCR тестове

Френските управляващи предизвестяват за нов вид на в северозападната част на Бретан. Според специалистите, той не може да бъде открит посредством общоприети PCR проби, оповестява Politico, представен от.
Макар и да е по-трудно да откриваем, " първичните разбори на този нов вид не допускат нито нараснала заплаха от затруднения, нито нараснала преносимост ", гласи изказване на здравното министерство късно в понеделник. Световната здравна организация го сложи в категорията си " вид, който е обект на следствие " заради неговата дарба да пренебрегва PCR тестванията. Тази категория включва множеството от хилядите разновидности, които пораждат по натурален път - от които единствено дребна част ще основат проблеми в региона на публичното здраве - за разлика от категорията " вид, пораждащ безпокойствие “, която включва тези, открити в Бразилия, Англия и Южна Африка.
 Учени от Българска академия на науките създадоха ново потомство PCR проби Учени от Българска академия на науките създадоха ново потомство PCR проби
Ново потомство проби, които имат висока сензитивност и повсеместност при откриването на COVID-19 и сходни на него вируси, са създа...
В Бретан тече задълбочено следствие, откакто осем случая бяха разпознати като вирусоносители в резултат на геномно секвениране в клъстер от 79 случая в град Ланион. Съобщението идва в миг, когато Франция продължава да се бори със болестта, като президентът Еманюел Макрон предизвести, че през идващите дни могат да бъдат наложени нови изключителни ограничения в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР