Френските власти намаляват до края на 2021 г. данъците за

...
Френските власти намаляват до края на 2021 г. данъците за
Коментари Харесай

Франция намалява данъците на общо стойност 45 млрд. евро

Френските управляващи понижават до края на 2021 година налозите за семействата и фирмите на обща стойност 45 милиарда евро, заяви през днешния ден пред медии министърът на стопанската система и финансите Брюно Льо Мер, представен от Българска телеграфна агенция.

Това е най-голямото намаление на налозите от 20 години, акцентира министърът. Той повтори уговорката, стихотворец взаимно с президента Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на и премиера Жан Кастекс, да не се подвигат налозите за французите.

По думите му политиката на увеличение на данъците, водена през последните 30 години, е претърпяла крах и е довела до съществено данъчно задължение за всички работещи, за всички семейства, предприятията и индустрията.

Министерството на финансите показа през днешния ден пред държавното управление проектобюджета за 2021 година, който по думите на Льо Мер е формиран предвид на развиването на обстановката с ковид в страната.

Документът планува 100 милиарда евро да бъдат заделени за възобновяване на националната стопанска система от последствията на пандемията от ковид. Благодарение на този проект държавното управление чака нарастване на брутния вътрешен артикул (БВП) с 8 на 100 следващата година след планувания за тази година исторически спад от 10 на 100.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР