Френските високоскоростни влакове са нападнати от дървеници, а пътници публикуват

...
Френските високоскоростни влакове са нападнати от дървеници, а пътници публикуват
Коментари Харесай

„Дано не хапят“: Дървеници тормозят французите във влака

Френските високоскоростни влакове са нападнати от дървеници , а пасажери разгласяват в обществените мрежи клипчета с пълзящите инсекти и обривите по кожата си. За това споделя организация Ройтерс.

Аматьорско видео, снимано от пасажер във влака, демонстрира по какъв начин дървеница пълзи по седалките в купето. Авторът на клипа твърди, че даже има следи от ухапвания по тялото си.

Някои от пасажерите са съгласни да заплащат повече, само че хигиената да е по-добра

„ Това в действителност ме травмира. Дано не хапят. Не е обикновено във високоскоростен трен да има дървеници. Честно казано, не съм спокоен, тъй че ще държа багажа си затворен, с цел да им попреча да влязат и да си ги занеса вкъщи. Вероятно ще би трябвало да изпера всичките си облекла, откакто сляза от влака. Тази информация ме прави параноична “, споделя Лаура Мди.

„ Това ме стресира, тъй като тази заран трябваше да взема влака и се чудех дали ще видя дървеници да пълзят към мен. Чудих се дали да взема влака и ли да пътувам с различен превоз, само че такива гадинки има също по този начин в кината, доколкото съм чувала “, споделя и София Рустица.

Жужащият завоевател измести българския си „ братовчед “, в природата няма натурален зложелател

Специалист по надзор на вредителите във Франция изяснява, че дървениците не се възприемат като рискови. Но все пак те могат да доведат до кожни обриви и алергии. „ В обособени случаи хората могат да изпаднат в суматоха или параноя, в случай че имат нетърпимост към инсекти “, разяснява Сача Криф, който е притежател на магазин за препарати за битка с вредителите.

Той споделя също по този начин, че броят на позвъняванията са нарастнали фрапантно през последните месеци – от ден на ден парижани звънят с молба за подпомагане. „ Има хора, който плачат по телефона и ни молят да им помогнем, да се избавят от гадинките. Налага им се да изхвърлят мебели и спално долни дрехи, с цел да се отърват от вредителите “, споделя още Сача Криф.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР