Френските транспортни синдикати приветстваха успеха на стачката по време на

...
Френските транспортни синдикати приветстваха успеха на стачката по време на
Коментари Харесай

Транспортни синдикати приветстваха успеха на стачката по време на финала на Шампионската лига

Френските транспортни синдикати приветстваха триумфа на стачката по време на финала на Шампионската лига сред Ливърпул и Реал Мадрид, коqто съгласно френското държавно управление е съдействал за публичните вълнения, предава Ройтерс.

Правителството упрекна главно всеобщите измами с подправени билети и отношението на Ливърпул към техните почитатели за проблемите в събота, само че също по този начин сподели, че стачката на превоза е съдействала за претрупването на почитатели покрай стадион "Стад дьо Франс ".

"Успехът на стачката по време на финала на Шампионската лига докара до ясна проява на силата за синдикатите ", се споделя в взаимно изказване на организациите, представляващи служащите в мрежите за публичен превоз в Париж.

Синдикатите също заплашиха с друга стачка в петък, която ще съвпадне с футболния мач сред Франция и Дания от Лигата на нациите. Те желаят по-добро възнаграждение и условия на труд.

Британският министър председател Борис Джонсън разказа сцените пред "Стад дьо Франс ", при които някои почитатели, в това число деца, бяха напръскани със сълзотворен газ от френската полиция, като "дълбоко разочароващи ", до момента в който ръководителят на Ливърпул Том Вернер изиска опрощение от френския състезателен министър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР