Френските тийнейджъри на възраст от 12 до 18 години ще

...
Френските тийнейджъри на възраст от 12 до 18 години ще
Коментари Харесай

Франция ваксинира деца над 12 години от 15 юни

Френските младежи на възраст от 12 до 18 години щ е могат да получават ваксина против COVID-19 от 15 юни. Това съобщи президентът Еманюел Макрон в сряда, представен от " Ройтерс ". Макрон направи известието по време на посещаване в района Лот в югозападна Франция.
 От 31 май всеки пълновръстен французин може да се имунизира против ковид
От 31 май всеки пълновръстен французин може да се имунизира против ковид

Макрон планираше това да бъде допустимо от 15 юни

Държавният глава сподели още, че разпоредбите за наложително носене на маски навън ще бъдат отстранени последователно на районна основа .

Европейската комисия за приложимост при деца на 12-годишна възраст, откакто сходни позволения бяха издадени в Съединени американски щати и Канада.

Френският здравен орган ще издаде решението си по отношение на имунизирането на младежи в четвъртък.
 20 млн. души във Франция са имунизирани
20 млн. души във Франция са имунизирани

Поне с първа доза от ваксина

Припомняме, че от 31 май към този момент може да бъде имунизиран против Covid-19. Това е допустимо, без значение от възрастовата група и без да е належащо да се потвърждава здравно положение. Хората на възраст сред 18 и 49 години в началото бяха избрани като последна група в проекта за имунизация ба популацията, който влезе в действие през декември предходната година.

В края на април президентът Еманюел Макрон съобщи, че всички пълнолетни ще дават отговор на изискванията, без значение от медицинските условия към 15 юни. Тази дата бе преместена на 31 май.

25 милиона души - една трета от популацията - към този момент са получили най-малко една доза ваксина. Но 28 милиона възрастни французи, отговарящи на изискванията за имунизация, не са създали нито един опит да се имунизират. Прилагат се приблизително 500 000 дози всеки ден.
 Макрон се имунизира
Макрон се имунизира

Френският президент прикани французите да го последват

Макрон също се имунизира против COVID-19, Президентът, който се оказа позитивен за COVID-19 през декември 2020 година, не посочи коя ваксина му е сложена .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР