Френските тенисисти Беноа Пер и Кристина Младенович получиха уайлд кард

...
Френските тенисисти Беноа Пер и Кристина Младенович получиха уайлд кард
Коментари Харесай

Беноа Пер и Кристина Младенович получиха уайлд кард за Ролан Гарос

Френските тенисисти Беноа Пер и Кристина Младенович получиха " уайлд кард " за присъединяване в главната скица на Двамата са част от групи от по 6 индивида при мъжете и при дамите, които получават покана за шампионата, който стартира на 28 май в Париж.

Най-доброто показване на 34-годишния Беноа Пер е четвърти кръг през 2019 година. Френската федерация по тенис разгласи, че останалите нейни представители, които влизат в главната скица при мъжете са предпочитано млади гении. 18-годишният Артюр Фис, 19-годишният Джовани Мпетчи-Перикар, както и 20-годишните Артюр Казо, Юго Гастон и Юго Грение са въпросните перспективни гении.

30-годишната Кристина Младенович доближи до четвъртфинал през 2017-а, а един сезон по-късно се изкачи до 10-ото място в ранглистата на WTA.

Освен на нея, Френската федерация даде " уайлд кард " на Клара Бюрел, Селена Яничиевич, Леолия Жанжан, Даян Пери и Джесика Понше.

Останалите получатели на право да играят в главната скица без ранкинг или заслуги ще бъдат оповестени на по-късен стадий и те ще бъдат разпределени по сделка сред Френската федерация с  Австралийската и тази на Съединените щати.

Миналата седмица стана ясно, че Шампионите при мъжете и дамите ще получат по 2,3 милиона евро всеки.

Наскоро уредниците на Ролан Гарос оповестиха, че ще отбележат по специфичен метод 40 години от купата на своя огромен първенец Яник Ноа. На 5 юни 1983 година Ноа побеждава във финала Макс Виландер. От тогава нито един французин не е печелил трофея в домашния шампионат.

 Ролан Гарос ще се организира сред 28 май и 11 юни.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР