Френски учени, които получиха достъп до останките на Адолф Хитлер,

...
Френски учени, които получиха достъп до останките на Адолф Хитлер,
Коментари Харесай

Daily Telegraph: Френски учени доказват по зъбите, че Хитлер е умрял

Френски учени, които получиха достъп до останките на Адолф Хитлер, съумяха да потвърдят достоверността им, оповестява английският вестник Daily Telegraph. Освен това те удостоверяват главната версия на повода за гибелта му, като по този метод опровергават разнообразни тайни теории.

Основанията си френските учени градят върху проучване на фрагменти от зъбите на Хитлер, които след Втората международна война се съхраняват в Москва; и стигат до заключението, че Хитлер фактически е починал.

" Зъбите са достоверни, не може да има подозрение за това. Нашето проучване сподели, че Хитлер е починал през 1945 година ”, твърди професор Филип Шарлие, представен от английския вестник. „ Може да турим завършек на всички тайни теории за Хитлер; че избягал в Аржентина с подводница; че се укривал в база в Антарктика; или на тъмната страна на Луната. ”

През 2000 година тези зъби бяха показани на ревю в Москва в чест на годишнината от Победата над нацизма; и неотдавна още веднъж изплуваха в новините по отношение на публикуването на записките на съветска преводачка, която е работила в Берлин през 1945 година В тези записки тя споделя по какъв начин е трябвало да търси в опустошения град медицинските картони с изложение на зъбите на Хитлер, с цел да бъдат съпоставени тези данни с материалните доказателства; и се оказва, че те съответстват.

През март и юли 2017 година да работят с останките на Хитлер бяха позволени френски учени, които можеха да видят и откъс от череп с дупка от патрон. Морфологията изцяло подхожда с данните от рентгенов разбор на Хитлер, юридически една година преди гибелта му.

И в хода на разбора на зъбите е било открито, че по тях няма следи от използването на месо; фюрерът в действителност е бил вегетарианец. Освен това върху зъбите са били открити синкави отлагания, което свидетелства за химическа реакция на калиев цианид и метал на приставката на зъбите.

Тези констатации освен удостоверяват, че Хитлер е починал на 30 април 1945 година в бункера си, само че и да хвърлят светлина върху повода за гибелта, отбелязва Daily Telegraph.

Превод: Поглед.инфо
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР