Френски прокурор поиска 20 г. затвор за жена, обвинена в

...
Френски прокурор поиска 20 г. затвор за жена, обвинена в
Коментари Харесай

Съдят майка, удушила децата си

Френски прокурор изиска 20 година затвор за жена, упрекната в убийството на пет от децата си, незабавно след раждането им. Това закононарушение стана известно десетилетие и половина, откакто бяха открити тленните остатъци на жертвите, съобщи БГНЕС.

Силви Хорнинг, която е на 55 година, беше арестувана през ноември 2017 година по съмнение, че е умъртвила пет деца сред 1990 и 2005 година Смята се, че французойката, която е майка на три пораснали деца, е криела забременяванията си даже от своя брачен партньор, раждала е скрито и по-късно е удушавала новородените в нейната къща в Източна Франция.

През 2003 година бяха открити телата на четири бебета в торби за отпадък в близката гора. Първоначалното следствие беше завършено през 2009 година, а проверяващите не съумяха да открият причинителя на действието. То беше възобновено през 2016 година, с цел да се възползва от напредъка в проучванията на ДНК, а година по-късно откривателите направиха първата връзка сред Хорнинг и гибелта на бебета изцяло инцидентно, откакто нейната такава беше взета в обособен случай след сдърпване със съседите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР