Френски прокурор поиска 20 г. затвор за жена, обвинена в

...
Френски прокурор поиска 20 г. затвор за жена, обвинена в
Коментари Харесай

Искат 20 г. затвор за французойка, убила пет от децата си

Френски прокурор изиска 20 година затвор за жена, упрекната в убийството на пет от децата си, незабавно откакто се раждали. Това закононарушение стана известно десетилетие и половина откакто бяха открити тленните остатъци на жертвите.
Силви хорнинг, която е на 55 година, беше арестувана през ноември 2017 г.по съмнение, че е умъртвила пет деца сред 1990 и 2005 година
Смята се, че Хорнинг, която е майка на три пораснали деца, е криела забременяванията си даже от своя брачен партньор, раждала е скрито и по-късно е удушавала новородените в нейната къща във Вителсхайм в Източна Франция.
Нищо не беше известно до 2003 година, когато бяха открити телата на четири бебета в торби за отпадък в близката гора, съобщи БГНЕС.
Но първичното следствие беше завършено през 2009 година, откакто не съумяха да бъдат открити доказателства за причинителя.
То беше отворено още веднъж през 2016 година, с цел да се възползва от напредъка в проучванията на ДНК, а година по-късно откривателите направиха първата връзка сред Хорнинг и гибелта на бебета изцяло инцидентно, откакто нейната ДНК беше взета в обособен случай след сдърпване със съседите.
Това сподели, че тя е майка на децата, чиито трупове са открити.
Хорнинг призна, че е удушила пет деца, откакто ги е родила в банята. След това петото бебе е открито във фризер в дома ѝ.
Нейният сътрудник, който умря през 2018 година, е споделил, че бил в цялостно незнание за случилото се. Майката на Хорнинг към момента е жива, само че не е свидетелствала по делото заради здравословни аргументи.
Нейните три пораснали деца - наследник и две дъщери, които са се отказали от майка си - участваха в съда.
" Ще приема всякаква присъда, даже в случай че е на 30 години затвор. Ако ми кажат „ ще умреш довечера “, ще го приема незабавно ", сподели Хорнинг в съда в сряда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР