Френски полицай е застрелял трима души и се е самоубил

...
Френски полицай е застрелял трима души и се е самоубил
Коментари Харесай

Полицай във Франция отне живота трима и се е самоуби

Френски служител на реда е прострелял трима души и се е самоубил късно в петък в северно предградие на Париж, заяви в събота прокуратурата във френската столица, представена от Франс прес.
31-годишният Арно Мартен завършил дежурството си вечерта и споделил на сътрудниците си, че има намерение да се срещне с приятелката си и да завърши връзката им. Между двамата обаче избухнал скандал и служителят на реда прострелял дамата в лицето и умъртвил двама мъже, които се пробвали да се намесят. След това влезнал в дома на приятелката си, прострелял татко й и ранил още двама души. Малко по-късно бил открит в задния двор с огнестрелна рана в главата и револвер в ръката.
Франс прес отбелязва, че поради напрежението, на който са подложени с изключителните антиториристични ограничения, от началото на годината са се самоубили 45 френски служители на реда и 16 жандармеристи.
Министърът на вътрешните работи Жерар Колон съобщи по националното френско радио, че макар трагичните произшествия държавното управление няма желание да анулира разрешението чиновниците на реда да носят персоналните си оръжия в извънработно време.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР