Френски лекар е убил поне 9 пациенти, за да се

...
Френски лекар е убил поне 9 пациенти, за да се
Коментари Харесай

Обвинение - френски лекар тровел нарочно пациенти, за да ги спасява

Френски доктор е умъртвил най-малко 9 пациенти, с цел да се направи на воин за да ги избави, съобщи БГНЕС.
Доктор Фредерик Пешие съзнателно натравял пациентите по време на интервенции, с цел да провокира прекъсване на сърцето и героичен да ги върне към живот. Прокуратурата упреква Пешие, че при 9 такива случая пациентите са умряли.
Разследването посочило, че Фредерик Пешие е забъркан в 24 от 66 подозрителни случая, станали по време на интервенции в клиниката в град Безансон, където практикувал.
" Господин Прешие е общият знаменател сред тези съществени произшествия, които довели до изострен спор сред анестезиолозите и хирурзите в клиника Сен Венсан ", споделя прокурор Етиен Манто.
47-годишният доктор отхвърля обвиняванията, само че прокуратурата изиска да остане в ареста до момента в който пристигна време за делото. " Обвинението е основано на поредност съвпадащи детайли ", сподели Манто, като добави, че лекарят не бил е заловен на мястото на престъплението.
Прешие бил " всемогъщ " по време на съживяването на пациентите, като сътрудниците му заподозрели, че прекомерно бързо и тъкмо слага диагнозите за свръхдоза анестетик.
Фредерик Пешие отхвърля обвиняванията. " Предизвикваме който и да е, да покаже доказателства ", сподели юриста му пред публицисти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР