Френски журналисти се опитаха да се доберат до информация за

...
Френски журналисти се опитаха да се доберат до информация за
Коментари Харесай

4 години след тежкия инцидент: Каква е истината за състоянието на Шумахер?

Френски публицисти се пробваха да се доберат до информация за именития водач

Тотално затъмнение към всичко обвързвано с Михаел Шумахер е наложило фамилията му. До този извод стигна проверяващ екип на най-авторитетното френско издание „ Екип ”, който се опита да се добере до информация за положението на именития някогашен водач от Формула 1, предаде  Gong.bg

 

На 29 декември се навършват четири години, откакто той падна неприятно на главата си по време на ски-ваканция във френските Алпи със фамилията си. Тогава до него на пистата беше синът му Мик, който в никакъв случай не е коментирал случая. Германецът едвам беше избавен, само че е в доста тежко положение и рутинни функционалности на тялото му са затруднени.



От години фамилията му не дава никаква информация за него, базирайки се на желанието му персоналният му живот да бъде опазен от необятната общност. Затова екипът на френския вестник е подхванал пътешестване до дома на Шумахер в Женева.

Според информацията, фамилията на Пилето е купило и голяма част от земите към парцела, с цел да може да държи надалеч папараците и почитателите, които се пробват да се приближат. В момента, в който публицистите доближили загражденията, те били подгонени от черен " Мерцедес " с въоръжена защита, който ги призовал " да не основават напрежение ". 

От известно време край Шуми е и татко му, който държи изкъсо всички медицински лица и прави всичко допустимо синът му да получава най-хубавото обслужване. Но това е единствената информация от години насам за него. 

Днес обаче някогашната му говорителка Забине Кем даде дребен лъч вяра на почитателите на легендата, че въпреки всичко има развиване в позитивна тенденция. Тя още веднъж беше извънредно сбита в думите си. 

„ Никой публицист в никакъв случай не е имал телефона на Михаел, както и никой не е снимал имението му от вътрешната страна. Личното пространство би трябвало да се съблюдава и това е закон в фамилията. Трябва да опазим достойнството на Шумахер. В интерес на истината, има прогрес, само че доста муден ", показа Кем пред украинско издание. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР